• akr
  • all balls
  • ducati
  • exide
  • givi
  • dynojet

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

MOTO MUS DESIGN SRL

Politica de prelucrare și protecție a datelor cu caracter personal la nivel de Companie

 [Acest document reprezintă un angajament de confidențialiate cu privire la datele personale puse la dispoziția Companiei și se completează cu prevederile legale în vigoare, cu solicitările întemeiate ale Persoanelor vizate, se aduce la cunoștința tuturor angajaților și se asumă de către toți angajații societatii MOTO MUS DESIGN SRL]

 

Principii:

  1. Prelucrarea datelor personale de către Companie este guvernată de acordarea consimțământului de către Persoana vizată.
  2. Terții, care furnizează date personale în virtutea raporturilor juridice pe care le au cu societatea MOTO MUS DESIGN SRL, poartă răspunderea integrală a prelucrării datelor personale puse la dispoziția societatii. Orice eventuală prelucrare a datelor personale de către MOTO MUS DESIGN SRL se va face în virtutea raportului juridic în care terțul și societatea MOTO MUS DESIGN SRL s-au înscris și se prezumă că are la bază consimțământului Persoanei vizate dat terțului furnizor, sub sancțiunea de daune interese.

 

Părți implicate:

1.  Compania                          Operatorul
2.  Personalul Angajat:           Persoana care utilizează sau prelucrează datele cu caracter personal care și-a asumat prezenta procedură și pe care și-a însușit-o prin semnătură.
3.  Persoana împuternicită:    desemnată în condițiile legii să supravegheze prelucrarea datelor cu caracter personal din cadrul Companiei (persoană fizică) sau un terț contractat (persoană juridică).
4.  Beneficiari indirecți:           Terți Beneficiari/Furnizori
5.  Persoana vizată:                Persoana fizică care pune la dispoziția Companiei date cu  caracter personal.

 

Articolul 1

Prezentul document stabilește politica de prelucrare/protecție a datelor cu caracter personal și modalitatea de acces a persoanelor vizate la datele personale în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 (denumit generic Regulamentul sau GDPR).

 

Articolul 2. Declarația de prelucrare.

Societatea MOTO MUS DESIGN SRL prelucrează în îndeplinirea relațiilor contractuale și a serviciilor pe care le prestează, după caz, următoarele date cu caracter personal: [Categoria 1 - date de identificare]: nume, prenume, adresă, CNP - pentru îndeplinirea obligațiilor legale în raport cu autoritățile de stat, număr de telefon, adresă de e-mail, date audio vizuale a persoanei vizate, adresa IP a dispozitivelor electronice [Categoria 2 - date indirecte]: date financiare, date socio-demografice (ca de exemplu: CNP - pentru determinarea vârstei, etc.), date despre comportamentul online sau furnizate în urma unui apel telefonic (accesări, preferințe, solicitări, etc.).

 

Articolul 3. Prelucrarea datelor.

Societatea MOTO MUS DESIGN SRL  prelucrează date personale doar în îndeplinirea obiectului de activitate și în scopul furnizării serviciilor puse la dispoziția consumatorilor, solicitate și/sau prestate conform obiectului de activitate, strict în scopul îndeplinirii obiectului raporturilor juridice asumate (prestări de servicii, rapoarte de muncă, comerț, etc.) și/sau pentru campanii de marketing în vederea îmbunătățirii și dezvoltării produselor și serviciilor pe care le oferă, bazate pe interesul legitim al părților și/sau public, în funcție de situație, și doar în urma consimțământului persoanei vizate.

 

Articolul 4. Prelucrarea datelor obținute prin metode tehnologice.

(cookie-uri și tehnologii similare)

(1)     Ca în cazul majorității site-urilor, când vizitați pagina noastră de internet, în memoria telefonului mobil, a tabletei sau a calculatorului vor fi stocate fișiere mici de date - fișiere tip denumite cookie, web beacon sau tehnologii similare. În această Politică, termenul „cookie” este folosit în sens larg și include tehnologii similare precum localStorage. Cookie-urile contribuie la funcționarea paginii de internet și ne oferă informații despre modul în care interacționați cu el. Utilizăm aceste informații pentru a ne îmbunătăți site-ul. Nu căutăm să identificăm utilizatorii individuali, decât dacă aceștia se oferă să ne furnizeze datele lor de contact prin intermediul unui formular sau al unei cereri de pe site.

(2)     Cookie-uri. Există diferite tipuri de cookie-uri care îndeplinesc diferite funcții și care îmbunătățesc, în general, experiența pe care o aveți pe site. Putem folosi cookie-uri pentru a afla dacă ați mai vizitat site-ul sau pentru a memora unele preferințe pe care le-ați selectat când ați utilizat site-ul. Pagina noastră de internet foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi.

Cookie-urile folosite pot fi clasificate în trei categorii:

(3)     Cookie-uri strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea unor caracteristici ale site-ului, precum trimiterea conținutului formularelor completate pe site. Fără aceste cookie-uri, nu v-am putea oferi serviciile pe care le solicitați, precum răspunsul la cererea de ofertă. Tot în această categorie intră și cookie-urile care ne permit să vă oferim serviciile solicitate explicit de dvs. în timpul unei sesiuni deschise în browser. Aceste cookie-uri nu colectează informații despre dvs. ce ar putea fi folosite în scopuri de marketing sau pentru a monitoriza locurile în care ați navigat pe internet.

(4)     Cookie-uri funcționale. Acestea sunt folosite pentru a memora alegerile pe care le faceți pentru a vă oferi noi funcții care vor îmbunătăți experiența dvs. pe site.

(5)     Cookie-uri analitice. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a strânge informații despre modul în care vizitatorii utilizează site-ul, de exemplu, numărul de vizite și durata medie a unei vizite.

(6)     Unele cookie-uri sunt cookie-uri primare și aparțin site-ului nostru. Altele sunt cookie-uri terțe și aparțin altor domenii. Noi folosim doar cookie-uri primare, exceptând cookie-urile terțe asociate cu Google reCAPTCHA, Gooogle Analytics și Google AdWords. Google reCAPTCHA este folosit pentru a face diferența între utilizatorii umani și computere, astfel încât să putem preveni acțiunile de tip spam. Google Analytics ne permite să măsurăm vânzările şi conversiile şi în acelaşi timp ne pune la dispoziţie informaţii actuale privind modul în care vizitatorii ne utilizează site-ul, modul în care aceştia au ajuns pe site şi modul în care îi putem determina să se întoarcă. Google AdWords ne ajută să fim prezenți în căutarea clienților, exact în momentul în care aceștia caută pe Google produsele sau serviciile pe care le oferim. Vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate Google, pe care o găsiți la adresa https://www.google.ro/intl/ro_ro/policies/privacy/.

(7)     Web beacon-uri. Paginile site-ului nostru pot conține mici fișiere electronice cunoscute ca web beacon-uri care ne permit să înregistrăm activități precum vizitarea unei anumite pagini web. Web beacon-urile sunt utilizate pentru a urmări folosirea acestui site și pentru a-i monitoriza performanțele.

(8)     Folosirea adreselor IP. O adresă IP este un cod numeric care identifică computerul dvs. pe internet. Folosim adresa dvs. IP și tipul de browser pe care îl utilizați pentru a analiza modelul de utilizare a site-ului, pentru a detecta problemele site-ului și pentru a îmbunătăți serviciile pe care vi le oferim. Dar, fără informații suplimentare, adresa dvs. IP nu vă poate identifica individual.

(9)     Alegerea dvs. Când ați accesat acest site, cookie-urile noastre au fost trimise către browserul dvs. și stocate pe calculatorul dvs. Prin utilizarea site-ului nostru, vă dați consimțământul pentru folosirea cookie-urilor și a tehnologiilor similare. Dacă doriți să le ștergeți, puteți face acest lucru cu ajutorul setărilor browserului dvs.; totuși, vă rugăm să aveți în vedere că, fără cookie-uri, nu veți putea beneficia din plin de toate funcțiile site-ului nostru. Modul în care puteți șterge cookie-urile diferă de la un browser la altul. Puteți accesa meniul Ajutor din browserul dvs. pentru a consulta instrucțiunile.

 

Articolul 5. Date sensibile.

Compania nu înregistrează date privind sănătatea, etnia, credințele religioase sau politice, și/sau copii cu excepția cazurilor în care acest lucru este absolut necesar sau cerut de lege. 


 

Articolul 6. Persoana împuternicită.

Compania a numit/contractat un Ofițer/Persoană împuternicită pentru Protecția Datelor cu caracter personal din cadrul Companiei este FILEP BERTA și are în principal următoarele obligații:

(1)    persoana împuternicită acţionează DOAR pe baza instrucţiunilor scrise ale operatorului (cu excepția cazului în care legea solicită să acționeze fără astfel de instrucțiuni);

(2)    persoana împuternicită se asigură că persoanele care prelucrează datele sunt supuse unei obligații de confidențialitate;

(3)    persoana împuternicită ia măsurile adecvate pentru a asigura securitatea prelucrării;

(4)    persoana împuternicită poate angaja un terț pentru aducerea la îndeplinire a obligațiilor   numai cu acordul prealabil al operatorului de date și un contract scris;

(5)    persoana împuternicită ajută operatorul de date în asigurarea accesului persoanei vizate în exercitarea drepturilor legale stabilite în temeiul Regulamentului;

(6)    persoana împuternicită asistă operatorul de date în îndeplinirea obligaţiilor GDPR în ceea ce privește securitatea prelucrării, notificarea încălcărilor securitãţii datelor cu caracter personal și evaluările impactului asupra protecţiei datelor;

(7)    persoana împuternicită șterge, centralizează toate datele cu caracter personal și le transmite Operatorului;

(8)    persoana împuternicită prezintă informaţiile cerute la nivelul inspecţiilor, furnizează operatorului orice informaţie necesară pentru a se asigura că ambii îndeplinesc obligaţiile prevăzute în articolul 28 și să le comunice imediat operatorului dacă i se cere să facă ceva care încalcă GDPR sau alte legi privind protecţia datelor a UE sau a unui stat membru.

 

Articolul 7. Stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal.

Compania stochează datele puse la dispoziție de către Persoana vizată, după caz, pe suport de hârtie, pe suport electronic pe calculatoarele și serverele proprii sau prin apelarea la servicii de ”cloud” - stocare pe suport electronic contractat de la un terț.

 

Articolul 8. Perioada de stocare, prelucrare, utilizare a datelor cu caracter personal.

Compania stochează/prelucrează/utilizează datele cu caracter personal prin prisma drepturilor/obligațiilor civile contractate de către părți sau a campaniilor de marketing ale Companiei, și a raporturilor în care părțile se înscriu, iar perioada de stocare a datelor cu caracter personal nu este mai mică de 26 luni pentru drepturile și obligațiile civile și/sau cel puțin egală cu perioada impusă de prevederile legale aplicabile activității de arhivare.

 

Articolul 9. Consimțământul persoanei vizate.

Acordul persoanei vizate pentru stocarea, prelucrarea, utilizarea datelor cu caracter personal se obține prin aducerea la cunoștință a prezentei Politici și confirmarea expresă de către Persoana vizată a acordului acesteia pentru stocarea, prelucrarea, utilizarea datelor cu caracter personal puse la dispoziția societatii Moto Mus Design SRL.

 

Articolul 10. Înstrăinarea datelor cu caracter personal.

Compania poate transmite datele personale către autorități publice, organe judiciare, terți privați și alte entități afiliate, împuterniciți către care a externalizat furnizarea anumitor servicii și alți terți privați pentru a oferi servicii competitive și/sau pentru a-și executa obligațiile asumate prin raporturile născute între părți și/sau în scopuri legitime.

 

Articolul 11. Acordul persoanei vizate.

Acordul persoanei vizate pentru utilizarea datelor cu caracter personal de către societatea MOTO MUS DESIGN SRL și/s-au înstrăinarea către terți, sub forma stocării, prelucrării, utilizării datelor cu caracter personal, se obține prin aducerea la cunoștință a prezentei Politici și confirmarea expresă prin semnătură sau prin validarea în mediul online prin metode tehnice specifice de către Persoana vizată a acordului acesteia pentru utilizarea/înstrăinarea datelor cu caracter personal puse la dispoziția societati MOTO MUS DESIGN SRL.

 

Art. 12. Obligația de confidențialitate.

MOTO MUS DESIGN SRL se angajează să respecte confidențialitatea datelor personale puse la dispoziție prin adoptarea de politici și standarde actualizate periodic conform reglementărilor legale, prin măsuri tehnice și de organizare a activității (proceduri, securitate informatică, etc.) și să nu pună la dispoziția terților datele personale ale Persoanei vizate procesate, în lipsa unui acord de confidențialitate din partea angajaților proprii și/sau a terților utilizatori fără notificarea Persoanei vizate.

 

Art. 13. Drepturile persoanei vizate.

Persoana vizată are următoarele drepturi: să își acceseze (dreptul la informare) și să ceară exportarea datelor cu caracter personal stocate (dreptul la portabilitatea datelor), să corecteze greșelile din datele cu caracter personal (dreptul la rectificare), să solicite ștergerea datelor cu caracter personal (dreptul de a fi uitat), să se opună prelucrării datelor lor cu caracter personal (dreptul de opoziție), să depună plângere în legătură cu modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (dreptul de opoziție), să își retragă consimțământul dat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, retragerea consimțământului producând efecte doar pentru viitor (dreptul de retragere a consimțământului), să solicite și să obțină intervenția umană asupra prelucrării datelor cu caracter personal, cu exprimarea propriului punct de vedere la aceasta și să conteste după caz decizia de prelucrare (dreptul de a vă opune deciziilor automate), restul drepturilor prevăzute de prevederile legale aplicabile.

 

Art. 14. Exercitarea drepturilor persoanei vizate.

Persoana vizată își poate exercita drepturile legale prin transmiterea unei solicitări scrise la sediul societati MOTO MUS DESIGN SRl  din Gherla str. Dejului 53 A  sau prin e-mail la contact @motomus.ro, urmând ca solicitarea dumneavoastră să fie soluționată de către Companie/Ofițerul/Persoana împuternicită pentru Protecția Datelor cu caracter personal în cel mai scurt timp posibil și în condițiile legii.