My motorcycle

Intermot 2018

Intermot 2018

04.10.2018 12:14


Aflandu-se pe varful unui val de lansari de modele noi in ultimii ani, Kawasaki a ales faimosul evenimenti Intermot din Koln (Germania) pentru a dezvalui actualizarile si upgrade-urile semnificative efectuate la gama Ninja, precum si prima prezentare a doua motociclete dezvoltate excluisiv pentru piata europeana.

Dupa ce a obtinut un nou record mondial de viteza la "Week of Speed" de la Bonniville din 2018, cu echipa 38 Ninja H2, prima dezvaluire a evidentiat actualizari semnificative ale Ninja H2 si Ninja H2 Carbon. Noua emblema Supercharged a adus o serie de actualizari, inclusiv vopsea foarte durabila pe anumite zone de panouri dispuse la abraziune, montarea unui nou panou TFT si adoptarea de catre OE a pneurilor Bridgestone RS11.

Extinderea temei "Promisiunea performantei", ambele motociclete beneficieaza de o crestere uluitoare  a puterii pentru anul 2019, cu o putere de 231CP pentru fiecare motocicleta , care este inbunatatita in continuare de tehnologia RAM-AIR a marcii Kawasaki. Atingand toate aceste performante, fiecare motocicleta este echipata cu cele mai noi etriere de frana Brembo Stylema care ofera o franare incredibila, precum si caracteristici superioare de racire potrivite perfect stilului acestor motociclete Supercharged pe care doar Kawasaki ar putea sa-l creeze .

Pentru fanii WorldSBK exista stiri despre actualizarile gamei de motociclete Ninja ZX-10R. Cu toate acestea, exista acum un "power-up" pentru ZX-10R și ZX-10R SE la 203CP si Ninja ZX-10RR la 204CP datorita noilor modificari interne ale motorului.

Aceasta este exclusivitatea noului model ZX-10RR, procesul de productie a fost stabilit la 500 de unitati, fiecare motocicleta poarta o placa de identificare  unica si numerotata . Modelul de top din gama Ninja nu este recomandat pentru incepatori. Pentru ei, Kawasaki, a adus doua motociclete de 125cc.

Creat exclusiv pentru piata europeana si pentru a satisface cerintele unor grupuri extinse de clienti, Ninja 125 si Z125 au sasiu in stil spiralat și motoare de 11 kW (15 CP), fiecare avand un cuplu maxim de 11,7 Nm. Motocicletele conforme pentru categoria  A1, sunt dotate cu frane independente fata si spate ABS, contoare digitale și transmisii cu sase trepte. In timp ce modelul Ninja 125 prezinta linii si accente asemanatoare motocicletei KRT a lui Jonathan Rea, Z se mandreste cu design-ul Sugomi; infatisarea care caracterizeaza si celelate modele din gama Z 2019

Rezumand oferta pentru sezonul 2019, directorul executiv al Kawasaki Motors Europe, domnul Kenji Nagahara a facut de asemenea o promisiune indrazneata pentru anii urmatori la evenimentul media Kawasaki, comentand: "Promisiunea mea in favoarea dvs. astazi este ca Kawasaki Motors Europe continua sa joace un rol major în dezvoltarea motocicletelor destinate pietei noastre, care ofera experienta finala pentru cei care cauta senzatia de control ".

Postat în News de:
Csaba motomus