My motorcycle

Echipamentul corespunzator

Echipamentul corespunzator

10.05.2018 17:06

Cu siguranta te-ai batut de probleme in alegerea echipamentului.

Inainte sa pleci la drum ,pentru siguranta si confortul tau, trebuie sa te echipezi corespunzator. Aceste aspecte depind in cea mai mare parte de echipamentul pe care il alegi. Nu te pierde in amanunte si inca un lucru important, extazul care apare, te va face sa uiti de unele lucruri esentiale. Iata cateva idei pe care ti le-am pregatit si care sigur iti vor de folos:

1 Casca si viziera.

Pentru a-ti proteja capul, in cazul unei cazaturi , de impactul cu materii dure, nu uita sa porti o casca de calitate superioara. Acesta trebuie schimbata dupa orice impact suferit sau dupa 2-3 ani de utilizare, avand in vedere faptul ca se implementeaza noi tehnologii in fabricarea acesteia. Viziera, in mod special iti protejeaza ochii, de vant, ploaie, raze solare, praf si insecte. Este important ca viziera sa permite un unghi mare de vizibilitate,sa nu aiba zgarieturi si sa permita purtarea in paralel a ochelarilor.

2 Geaca si pantaloni.

Protejeaza impotriva vantului, a prafului, insectelor si a obiectelor aruncate de vant sau de vehicolul antemergator. Azi, se gasesc geci si pantaloni confectionati din material textil si piele. Indeferent de materialul pe care il alegi, este important ca aceste piese sa aiba incluse protectii sau sa aiba buzunare interioare speciale pentru montarea acestora.

3 Manusi.

Un element, care de cele mai multe ori este omis. Protejeaza importiva curentilor de aer reci si calzi si ofera ajutor suplimentar in control.

4 Ghete.

Incaltamintea este elementul care intra prima in contact cu solul. Trebuie sa aiba talpa groasa antiderapanta, pentru a putea manevra corect comenzile de picior.

5 Protectii.

Pe langa protectiile care sunt incorporate in geaca si pantaloni, poti opta si pentru elemente optionale de protectie. Elemente specifice pentru umeri, coate, coloana vertebrala, regiunea lombara, genunchi, tibie.

Postat în News de:
Motomus