• akr
  • all balls
  • ducati
  • exide
  • givi
  • dynojet

3 pasi care trebuie sa le ai in vedere pentru a inmatricula o motocicleta:

  • Efectuarea RAR-ului-Pentru vehicule neinmatriculate in Romania
  • Declararea la taxe si impozite
  • Inmatricularea la politie
Citește Mai Mult

Stiu ca primavara indata ce iasa soarele primul lucru care vrei sa-l faci este sa iesi cu motocicleta la plimbare deaceia recomand sa nu neglijezi felul in care il pregatesti pentru iarna. Pentru a mentine motocicleta in cea mai buna conditietrebuie facute cateva pregatiri inainte de garare. Fenomenul principal de care trebuie sa ferim motocicleta pe timp de iarna este umezeala dar nu vom neglija sistemul de racire, alimentare, intretinerea acumulatorului,avelopelor si pieselor mecanice.

Citește Mai Mult

Verificarea motocicletei inainte de a porni la drum mai ales daca este vorba de drum lung e intodeauna recomandata.

Citește Mai Mult

Intermot 2018

04.10.2018 12:14


Aflandu-se pe varful unui val de lansari de modele noi in ultimii ani, Kawasaki a ales faimosul evenimenti Intermot din Koln (Germania) pentru a dezvalui actualizarile si upgrade-urile semnificative efectuate la gama Ninja, precum si prima prezentare a doua motociclete dezvoltate excluisiv pentru piata europeana.

Citește Mai Mult

Posesori permis A1

14.09.2018 16:36

Kawasaki vine cu doua motociclete noi de 125cc pentru 2019. Cele doua motociclete sunt: Z125 si Ninja 125, astfel, posesorii de permis de categoria A1 vor avea de facut o aleger dificila. 

Citește Mai Mult

Povestea KAWASAKI

13.07.2018 16:39

Povestea Companiei Kawasaki începe în 1924, pe atunci fiind implicată în industria metalurgica şi în cea de aeronave.
Pe două sau pe patru roţi, ori fără roţi (vehicule nautice), numele Kawasaki a fost întotdeauna sinonim cu “fun”. Operând sub umbrela gigantului Kawasaki Heavy Industries, divizia produselor de consum şi a celor motorizate este partea responsabilă cu scoaterea pe piaţă a acelor motociclete “cool”,ATV-uri,vehicule utilitareskijet-uri şi multe altele.
Citește Mai Mult

Echipamentul corespunzator

10.05.2018 17:06

Cu siguranta te-ai batut de probleme in alegerea echipamentului.

Inainte sa pleci la drum ,pentru siguranta si confortul tau, trebuie sa te echipezi corespunzator. Aceste aspecte depind in cea mai mare parte de echipamentul pe care il alegi. Nu te pierde in amanunte si inca un lucru important, extazul care apare, te va face sa uiti de unele lucruri esentiale. Iata cateva idei pe care ti le-am pregatit si care sigur iti vor de folos:

Citește Mai Mult

De ce MotoMus ?

15.01.2019 12:55

   Motociclete, echipamente si accesorii cu " RISC ZERO".

  <br/> MotoMus este singura societate din Romania care ofera garantia returnarii motocicletei. Stim ca ati facut o alegere corecta! Dar daca totusi nu ati reusit sa va acomodati cu noua motocicleta, in termen de 10 zile calendaristice, in limita parcurgerii a 300 km inlocuim motocicleta cu alta, de aceeasi valoare sau mai scumpa.

Citește Mai Mult