×

Newsletter

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII
Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.
Toate conditiile enumerate mai jos se refera la toti clientii si la toate comenzile, daca nu sunt altfel specificate in scris de catre un senior ma
nager al firmei.
TOATE PRETURILE DE PE ACEST SITE SUNT CU TVA.
Pozele de pe acest site au un caracter informativ si in realitate pot sa difere de poza afisata pe acest site. Ne declinam raspunderea pentru orice greseala de traducere; greseala ortografica; pret inexistent sau gresit;denumire de produs incorecta sau diferita de descrierea acestuia . Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.
Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Folosirea (vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul www.motomus.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. SC MOTO MUS DESIGN SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi. Prin accesarea site-ului www.motomus.ro , folosirea, vizitarea, cumpararea de produse, comunicarea se realizeaza in mod electronic , considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de orice fel de la SC MOTO MUS DESIGN SRL


Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.motomus.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.motomus.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.motomus.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.


Politica de pret.
Firma noastra face toate eforturile sa asigure preturi stabile. Din nefericire, datorita diversilor factori incluzand ratele cursului valutar, taxele si comisioanele vamale, fluctuatiile pietei, ocazional suntem nevoiti sa schimbam preturile fara vreo notificare prealabila.
Retineti va rugam ca preturile din momentul confirmarii comenzii de catre administratorul siteului www.motomus.ro raman valabile pana la livrare, respectiv preturile stabilite anterior prin acord scris intre client si un manager al firmei autorizat pentru astfel de acorduri. La preturile din acest site este specificat daca contin sau nu TVA Preturile nu includ taxele de transport. Preturile sunt raportate la cantitate, va recomandam sa le verificati inainte de a lansa comanda.

Pentru produsele noi, prețurile afișate sunt prețuri de listă furnizate de către producător, furnizor la data publicării anunțului pe site-ul www.motomus.ro.
"Prețul de listă" este prețul de vânzare recomandat pentru un produs furnizat de către producător, furnizor si nu este un preț ferm pentru vânzare.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețul în cazul în care prețul produsului afișat pe site-ul www.motomus.ro diferă de prețul produsului de la producător, furnizor la momentul lansării cererii de cumpărare.

Dacă dintr-o eroare de listare sau de încărcare a prețurilor pe site, prețul corect al unui produs vândut de către Motomus Design este mai mare decât prețul de pe site, ne rezervăm dreptul, fie să vă contactăm pentru comunicarea prețului corect, fie să anulăm comanda.

Indiferent de natura produsului, nou sau utilizat, prețul este ferm și angajează Motomus Design doar după confirmarea expresă a comenzii și a prețului produsului de către Motomus Design.

În cazul în care se optează pentru plata prețului cu cardul, contul cumpărătorului nu va fi debitat decât după confirmarea disponibilității produsului, a prețului de vânzare și agrearea acestuia de către cumpărător.

Vă asigurăm că verificăm în mod regulat prețurile afișate pe site, dar în ciuda eforturilor depuse de către noi din eroare prețurile produselor pot suferi anumite modificări. 

 
Comenzi
Ce este o comanda?
Plasarea unei comenzi pe www.motomus.ro reprezinta intentia de a cumpara un produs de catre utilizatorul siteului, validarea comenzii urmand sa fie facuta de catre administratorul site-ului www.motomus.ro prin confirmarea telefonica sau pe email a disponibilitatii si a termenului corect de livrare.
Va rugam, nu omiteti sa ne furnizati corect toate datele Dvs sau al firmei Dvs inclusiv adresa de livrare, cod fiscal, contul, banca, numele persoanei de contact.
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de SC MOTO MUS DESIGN SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de inregistrare vor fi folosite pentru a va trimite comenzile, eventualele promotii, etc. SC MOTO MUS DESIGN SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vinda bazele de date continind informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.
1. Prelucrarea datelor cu caracter personal si confidentialitatea acestora Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca acestea sunt furnizate în mod voluntar. SC MOTO MUS DESIGN SRL administreaza în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Formularul de comanda / înregistrare prezentat pe Site-urile SC MOTO MUS DESIGN SRL cere informatii prin care puteti fi identificati sau pentru a va contacta si procesa solicitarea dumneavoastra. Folosim datele cu caracter personal colectate în urmatoarele scopuri:

 • Expedierea si facturarea comenzilor dumneavoastra.
 • Rezolvarea anularilor sau plângerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate.
 • Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale Site-urilor SC MOTO MUS DESIGN SRL.
 • Trimiterea de buletine informative periodice - cu aprobarea dumneavoastra. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali care asigura serviciile de curierat.

SC MOTO MUS DESIGN SRL  poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de buna credinta în care aceste actiuni sunt necesare pentru:

 • conformarea la rigorile legii,
 • expedierea comenzilor,
 • efectuarea gestiunii economico-fiananciara si administrativa, sau
 • autentificarea tranzactiilor de e-commerce si efectuarea platilor, sau
 • protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Best Wheels SRL si ale Site-urilor sale web, sau
 • actionarea în circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci când suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare îndeplinirii obiectului solicitarii.
SC MOTO MUS DESIGN SRL nu vinde, schimba sau închiriaza date cu caracter personal catre terti. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.
2. Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime SC MOTO MUS DESIGN SRL  poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrarii în calitatea sa de operator în urmatoarele scopuri:

 • realizarii de analize / rapoarte;
 • realizarii de informari;
 • publicarii, promovarii, ofertarii produselor / serviciilor oferite de catre SC MOTO MUS DESIGN SRL colecteaza informatii si le prelucreaza în date statistice despre ce pagini accesati în interiorul Site-urilor., inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. SC MOTO MUS DESIGN SRL poate folosi în cadrul Site-urilor cookies, stocând temporar date cu caracter personal în urmatoarele scopuri:
 • Pentru a îmbunatati securitatea accesului.
 • Pentru a îmbunatati uzabilitatea si pentru a va furniza un serviciu cat mai bun.

3. Securitatea datelor colectate SC MOTO MUS DESIGN SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, împreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru , inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale în vigoare. Serverele pe care Site-urile sunt gazduite de catre o firma de specialitate (ISP), sunt protejate la acces fizic si de la distanta limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia SC MOTO MUS DESIGN SRL, este periodic analizata din punct de vedere al securitatii. SC MOTO MUS DESIGN SRL nu este raspunzatoare de pierderea sau accesul neautorizat la datele cu carcter personal datorate folosirii mediilor nesecurizate de comunicatie (de exemplu e-mail) sau datorate ISP-urilor.
4. Legea de guvernare Accesul si utilizarea acestui portal, cât si a continutului de aici, vor fi guvernate si interpretate în acord cu legile române în vigoare. Cateva dintre legile aplicabile, inclusiv modificarile ulterioare:
Legea comertului electronic - 365/2002
Norme tehnice si metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica
Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
Ordonanta urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative
Hotarârea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic
Legea privind clauzele abuzive încheiate între comercianti si consumatori, nr. 193/2000;
Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - 677 / 2001
Ordin nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupatia de Designer pagini web
Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe
Dispozitii privind Prevenirea si combaterea criminalitatii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei în exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si în mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei - Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003)
Legea privind prevenirea si combaterea pornografiei - 196/2003 publicata în Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003.
Politica de Garantie
Pentru orice solicitare a garantiei pentru produsele comercializate de SC MOTO MUS DESIGN SRL va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul:0762.356.357
Plata transportului pentru produsele aflate in garantie si trimise spre solutionare nu va fi suportata de catre SC MOTO MUS DESIGN SRL
Produsele vor fi trimise la adresa depozitului: Str.DEJULUI 53A GHERLA JUD CLUJ, iar solutionarea garantiei se va face prin repararea sau inlocuirea produsului defect.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.
Garantie comerciala
Garantia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.
Garantia de conformitate
Toate produsele noi beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.
In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.
Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare.
 
 
POLITICA DE RETURNARE
Produsele achizitionate la distanta:
 Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12
iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor
incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele
incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile
calendaristice de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta,
alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a
produselor / a ultimului produs.in aceeasi stare in care au fost
receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele
intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii
de achizitie, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara
penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind
acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC MOTO MUS DESIGN SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de
la data denuntarii in scris a contractului.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare includ cheltuielile de
transport. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii
fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de
primire a acestei comenzi.

 Produsele primite cu defecte:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de
fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou, cu conditia
notificarii in scris a SC MOTO MUS DESIGN sau prezentarea la sediul
societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea
produsului.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul
trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri
suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care
se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita
returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca
SC MOTO MUS DESIGN SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va
restitui contravaloarea produsului.
Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Pentru a descarca fisa de retur click aici.
Pentru a descarca certificatul de garantie pentru Maxiscootere, Motociclete  click aici.
Pentru a descarca certificatul de garantie pentru piese, accesorii click aici.