×

Newsletter

Stiri si noutati » Prezentare SW-Motech


ISTORIA SW-MOTECH
Bine de stiut !

Compania  : SW - Motech este unul dintre cei mai importanti furnizori de accesorii pentru motociclete pe plan international. Compania a fost infiintata in anul 1999 iar, astazi producatorul cu accent pe inovare si productia de accesorii pentru motociclete de inalta calitate cu un numar mai mare de 250 de angajati. Compania are sediul central în Rauschenberg, Germania si detine o linie de productie suplimentara în Brno, Republica Ceha. SW - Motech este partener al BMW , Ducati , Kawasaki , KTM , Moto Guzzi , Suzuki si Yamaha, pentru dezvoltarea si productia accesoriilor originale care sunt distribuite in mai mult de 60 de tari.

 

Gama de produse

Sistemele de bagaje , cuprind inclusiv suportii laterali QUICK -LOCK, Tank Bag, accesorii pentru navigatie si alimentarea cu energie, precum si echipament de motocicleta ergonomice. Printre gama de produse kituri de montare si relocare ghidon , pedale schimbator, scarite pentru sprijinirea picioarelor , extensii oglinda, protectiile maini , Crash bar, Crash Pad, scut motor, precum si proiectoare de ceata .


Istorie
2014 SW-MOTECH si BAGS-CONNECTION se unesc sub un singur brand

 Dupa o lunga istorie de dezvoltare si de productie de inalta calitate accesorii pentru motociclete SW-Motech si BAGS-CONNECTION în comun sunt unite sub un singur brand: SW-Motech serveste acum ca brand-ul companiei pentru toate liniile de produse din fostele doua societati si o vasta experienta in inginerie si de fabricatie a solutiilor de genti textile si metal .

 In acelasi timp, anul 2014 reprezinta una dintre perioadele cele mai inovatoare ale istoriei companiei: La Intermot 2014 SW-Motech printre altele prezinta Side Case-ul „din aluminiu” TRAX ADVENTURE , gentuta rezervor impermeabila QUICK - LOCK EVO Yukon 90 , perna sa ergonomica TRAVELLER si linia de accesorii ALU-BOX+ , impreuna cu mai multe produse noi la linia de produse impermeabile.

Intre timp fabrica de productie din Brno Republica Ceha a fost echipata cu o linie de sudura robotizata, care printre altele este folosita la productia corpului TraX Adventure Alu Box.In acelas timp este reinoita si linia de vopsitorie.

 

2013 Relansarea liniei de productie impermeabila

Produsele DryBag din linia de productie impermeabila de la SW-Motech, cuprinzand TailBags , rucsaci si geanta rezervor impermeabila 130, precum si Tail and Carrying Bags , a intrat pe piata în primavara 2013 cu un design nou. Noile produse Waterprof sunt bine primite de catre clienti si producatori de motociclete. In acelasi an, linia de productie din Rauschenberg Germania sa extins cu robotul asistat.

 

2012 Dezvoltarea Sediului Central continua

Dezvoltarea continua a companiei duce la construirea unei noi cladiri de birouri în Rauschenberg. Proiectul de constructie este utilizat si pentru a asigua semnificativ fluxul de marfuri in interiorul fabricii . Noile TANK BAGS si TAIL BAGS sunt introduse , castigand astfel clienti prin utilizarea de materiale premium si design exclusiv.

 

2011 Extinderea noilor linii de produse si a facilitatilor de depozitare

Linia ALU-BOX au primit o revizuire completa si design nou : Noul Case TraX EVO din aluminiu ambutisat adanc si de asemenea vin cu o noua geometrie de etansare. Este lansat GPS- QUICK - LOCK sistem anti vibratii pentru fixarea unitatilor de GPS si smartphone-uri. În paralel cu dezvoltarea unor noi linii de produse textile este creat pentru 2012, primul logo comun pentru SW - Motech si BAGS-CONNECTION. Avand in vedere faptul ca spatiul de depozitare este o problema este extins cu inca 1500 de metri patrati .

 

2010 Gama de produse mai larga si prezenta POS

In anul 2010 SW-Motech extinde linia de protectii si ergonomic precum si realizarea noului rucsac de la BAGS-CONNECTION. Printre noile versiuni scaritele din otel inoxidabil , Crash Bar , proiectoarele de ceata HAWK si lumini de Off road si rucsacul impermeabil Baracuda .Vine pe piata cu sistemul SADDLEBAG BLAZE® o solutie patenta a fost folosirea suportului de fixare QUICK-LOCK , impiedicand in mod credibil SIDE BAGS-ul a se lagana spre roata din spate sau lant . Prezenta POS a celor doua companii este consolidata de noi parteneri.

 

2009 Prima linie de productie a Case-ului ABS Touring

BAGS-CONNECTION introduce un produs unic pe piata : combinand caracteristicile Case-urilor robuste de turing si caracteristicile bogate ale bagajelor soft care pot fi fixate rigid.Case-urile laterale AERO din material plastic ABS robust , cu o laminare textila de inalta calitate . În acelasi timp, socul si vibratiile inmuiate cu Nonshock da anduranta ghidonului, este cel mai recent brevet SW - Motech pentru a lovi piata .

 

2008 Extinderea sediului central si introducerea TRAX® ALU-BOX

TraX-Alubox BOX , prima geanta din aluminiu dezvoltat special pentru utilizarea pe motociclete vede lumina zilei . Caseul este distribuit impreuna cu sistemul de fixare SIDE CARRIER QUICK - LOCK . Completand noile produse ALU - BOX, este creata o noua linie textila. În acelasi timp, BAGS-CONNECTION introduce linia impermeabila : Drybags din panza impermeabila cusute si lipite la inalta precizie  ofera o impermeabilitate perfecta . La sediul societatii din Rauschenberg , Germania , este construit un nou depozit suplimentar.

 

2007 Cresc afacerile pe sectorul OEM si se dezvolta inelul de rezervor electric QUICK-LOCK

Inelul de rezervor electric QUICK-LOCK, o avansare a sistemului de inel rezervor QUICK - LOCK , ofera în primul rand o sursa de alimentare directa pentru TANK BAGS . În Rauschenberg este construit un nou depozit, in Brno o instalatie de taiere cu laser preia operatie . Numarul angajatilor sunt în crestere , in special în proiectare, dezvoltare si departamentele IT . Gama de produse creste in mod semnificativ si sunt stabilite relatii noi de afaceri cu parteneri OEM. Kawasaki completeaza Side Case-urile dela GTR 1400 cu INNER BAGS realizate de BAGS-CONNECTION.

2006 Modernizarea instalatiilor de productie

Toate semnele indica dezvoltare : in urma modernizarii fabricii SW - Motech din Brno , Republica Ceha , productia State-of-the-art primeste amploare. BAGS-CONNECTION este stabilit ca un brand premium la Polo , un lant de dealeri specializati in accesorii pentru motociclete. Se incepe livrarea primelor TAIL BAGS catre clientii OEM. Ca urmare a cererii tot mai mare de OEM linia de depozitare de la  Rauschenberg , Germania este extinsa .Pentru prima data cele doua companii  produc solutii pentru bagaje, care constau intr-o combinatie de componente metal si textil.

 

2005 Parteneriatul intre SW-MOTECH si BAGS-CONNECTION

Lansarea cu succes a inelului de rezervor QUICK - LOCK marcheaza inceputul unei cooperari stranse între SW - Motech si BAGS-CONNECTION : Dezvoltarea inpreuna a sistemului de prindere QUICK - LOCK si bagajelor soft duce cele doua companii sa imparta sediul din Rauschenberg , Germania . In primavara anului 2005, incep distributia inpreuna a componentelor metalice , TANK BAGS si TAIL BAGS si productia primelor TANK BAGS cu sistem QUICK - LOCK . Contactele cu partenerii OEM sunt consolidate : incepe productia de tank bags ,tail bags si rucsaci pentru Suzuki. 

2004 Cresterea companiei continua

SW-Motech continua sa creasca cu pasi mari datorita cererii de accesorii pe plan international. Ca urmare, compania se muta la sediul actual din Rauschenberg , Germania . Primele cereri de la producatorii de motociclete deschide calea pentru dezvoltarea si producerea de echipamente si accesorii originale. Între timp BAGS-CONNECTION participa la mai multe targuri moto. Design-ul premium elaborat de BAGS-CONNECTION, este bine primit de catre public.Incepe sa dea roade decizia timpurie de a folosi materiale premium.Sunt stabilite primele parteneriate internationale.

 

2003 Lansarea BAGS-CONNECTION

In timp ce ramurile SW - Motech din Rauschenberg si Brno continua sa creasca Achim Kessler pune bazele companiei BAGS-CONNECTION  in Frankenberg, Germania. Fondatorul Achim Kessler , pasionat de motociclete , dupa cinci ani în calitate de director de vanzari al unui producator de piese si accesorii pentru motociclete din Franta, incepe prima sa linie de produse. El este cel care pune bazele pentru productia de sisteme de bagaje premium pentru motociclete.

 

2001 Facilitatile suplimentare de productie in Republica Ceha

Datorita dezvoltarii, cererea de accesorii Sw-Motech creste furtunos . Acest lucru duce la fondarea unor noi linii de productie suplimentare intr- una dintre cele mai cunoscute centre de inginerie mecanica in apropiere de Brno, Republica Ceha.

 

2000 Introducerea SIDE CASE CARRIER , QUICK-LOCK


Lansarea QUICK - LOCK SIDE CASE CARRIER este urmata de o cerere impresionanta pe piata, ceea ce face necesara relocarea companiei intr-o cladire mai mare. Intre timp productia de la 3 produse se dezvolta la 25 de produse fiind nevoie de mai multa forta de munca si apar primii angajati.

 

 1999 Fondatorul SW-MOTECH

 Valentino Rossi este liderul lantului sau la 250cc . Johannes Rau devine presedinte federal al Germaniei . În acelasi timp, într -o ferma dezafectata din Bracht , Germania , trei entuziasti de motociclete incep fondarea companiei SW - Motech : Joerg Diehl , Kai JöCKEL si Jürgen Swora . Curând o poveste de succes începe cu ideea de a suplimenta venitul lor de studenti prin productia de accesorii pentru motociclete, pentru a finanta motocicleta si a calatorii în Algeria , Tunisia , Maroc si Libia prin productia de accesorii pentru motociclete .